Matkailu ja Jumala

Terve!

Podcastini "Uuno Eliaksen Talk Show" on nyt ylittänyt ensimmäisen tuotantokautensa puolenvälin. Sitä juhliakseni julkaisin kuudentena jaksona erikoislähetyksen, joka on kuultavissa (ja nähtävissä) poikkeuksellisesti myös videona.

Motiivi "erikoislähetyksen" tekemiseen löytyy tosin hieman podcastin ulkopuoleltakin. Vuosi on ollut merkittävä. Paljon ajatuksia menneiltä vuosilta on tullut tänä vuonna ajankohtaiseksi ja tiivistynyt useampaakin erityislaatuista tapahtumaa käsitellessä. Kokemukset syntymästä, elämästä ja kuolemasta ovat vieneet ajatukset tiiviisti elämän peruskysymysten äärelle. Kuka olen? Ja miksi?

Näiden pohdintojen keskellä podcastiakin tehdessä tuntui ajankohtaiselta kääriä myös ehkäpä se viime vuosien merkittävin ponnistukseni, eli Bostonin opintovuodet, jonkinlaiseen pakettiin. Miksi en tekisi podcastiin erikoisjaksoa ennen ensimmäisen tuotantokauden loppuhuipennuksia? Tässä se siis on. Matkakertomus.

Kaksi seuraavaa jaksoa podcastista on jo nauhoitettu. Sormet syyhyävät päästä editoinnin pariin. Keskustelumme olivat erinomaisen antoisia. Toinen lähetyksistä nauhoitettiin osittain vieläpä saunassa...

Mukavaa joulunaikaa!

Elias