Kalorikulutuksen ja paskaviihteen prinsiipit

1. Jokainen sana ja liike edellyttää energiaa. Tätä energian muuntumisprosessia mitataan kaloreissa. Yksi kalori on lämpömäärä, joka kasvattaa yhden vesigramman lämpötilaa yhdellä celsiusasteella normaalipaineessa.

2. Jos uskotaan alkuräjähdykseen, niin kaikki energia maailmassa on osa tuota jatkumoa. Energia on sidottu erilaisiin olomuotoihin / organismeihin, joilla on vain rajallinen kapasiteetti kuluttaa energiaa. Jokainen kulutettu kalori muuttaa organismia, ja sen kapasiteetin täytyttyä olomuoto muuntuu toiseksi (lue: kuolee, räjähtää, yhdistyy tms.). Yksi tällainen olomuoto / organismi on ihminen.

3. Moni ihminen käyttää häkellyttävän suuren osan lävitse virtaavistaan kaloreista älylliseen ja fyysiseen ponnisteluun, joka pyrkii mitä mielikuvituksellisimmin keinoin todistamaan maailmankaikkeuden olevan staattinen paikka. Ts. osoittamaan menneisyyden ja nykyhetken perusteella joidenkin asioiden olevan muuttumattomia (lue: mahdottomia) tulevaisuudessa.

4. Tällainen pessimismistinen maailmankatsomus maalaa universumista kuvan, joka on ilmiönä erittäin tosi ja kaloreiden kuluttajana merkittävä tekijä. Mutta valitettavasti käsitteellinen mahdottomuus ja siksi sisällöltään 100% valhe.

Yksi tällaisen maailmankatsomuksen sivutuote on paskaviihde, jonka ensisijainen tehtävä on passivoida ihmistä ja pönkittää vallitsevia olomuotoja, käytäntöjä ja arvoja. Sen sijaan, että se tukisi ihmisen voimaantumista tiedostamaan ja optimoimaan paremmin kalorikulutustaan joka hetki.

Tyypillisesti (joskaan ei aina) tällaisen paskaviihteen toteutus perustuu valtavaan energiantuhlaukseen, joka ilmenee mm. esillepanon mahtipontisuutena ja tekijöiden ajatuksellisena laiskuutena. Paskaviihde pyrkii imemään ympärilleen mahdollisimman paljon energiaa, koska se on sisällöttömyytensä takia perusrakenteeltaan äärimmäisen energiatehoton.

Valitettavasti universumissa toimii myös painovoiman laki. Joka tarkoittaa sitä, että mikäli paskaviihde onnistuu keräämään tarpeeksi energiaa / olomuotoja / massaa ympärilleen, alkaa tämä massa vetää puoleensa lisää massaa. On kuitenkin pidettävä mielessä, että tämä ei tapahdu paskaviihteen sisällön takia, vaan pelkästään painovoiman lain takia.

5. Jos uskomme alkuräjähdykseen siis...